2020-12-01
鮮奶麻糬($28)小編覺得食鮮奶麻糬最大嘅樂趣就係可以沾到好多好多粉ヽ(´∇`)ノ 所以好開心!而且食完都唔會太飽😆因為真係超級滑🤤鮮奶麻糬滑嘟嘟,鮮奶味都幾濃🥛如果有時口痕想食但又唔想自己整嘅話,絕對可以一試㗎🥳不過啲餅放太耐會好快林曬同埋痴埋一舊!同埋麻糬會無咗拉絲個效果😭所以建議買完要即刻食ᕕ ( ᐛ ) ᕗ 如果唔係就好似小編咁食落一pat pat🥺.1. Oreo 鮮奶麻糬🤍(偏甜少少)2. 華田鮮奶麻糬🤎(好中意依隻華田餅(๑´⍢`๑)).3. 焦糖朱古力芝士蛋糕🍫($32/1, $60/2)// 味道有啲似朱古力奶嘅味道haha🤣芝士香會比較濃啲,但因為焦糖本身都比較難搶過朱古力,所以唔係好食到~ 朱古力味🍫蓋過左焦糖,不過反而無咁甜😋//Food:🌕🌕🌕🌖🌑🌑4. 熱帶果芝士蛋糕💛//熱情果好香濃😻,但小編覺得甜度可以低返少少突出返果香味同埋會清新啲(´∀`*)不過螞蟻人應該接受到xd同埋因為小編比較鐘意質感硬身d嘅cheesecake🙈而依款係比較似mousse嘅口感,個餅底有少少散🤏🏼//Food:🌕🌕🌕🌕🌑🌑.🌿整體店員都好nice🥰個個都好有耐心,而且同場仲有星
1. Oreo 鮮奶麻糬🤍(偏甜少少)
2. 華田鮮奶麻糬🤎(好中意依隻華田餅(๑´⍢`๑))
3. 焦糖朱古力芝士蛋糕🍫($32/1, $60/2)
Food:🌕🌕🌕🌖🌑🌑
4. 熱帶果芝士蛋糕💛
Food:🌕🌕🌕🌕🌑🌑
🌿整體店員都好nice🥰個個都好有耐心,而且同場仲有星球蛋糕🎂好吸引💓