2016-03-30 967 views
假期去一定排長龍, 難得放大假, 我地一行5人平日11.45am, 竟然唔洗等位, 實在太好彩, 我地唸都唔唸即刻order奶茶同 2個茄蛋波蘿油 超邪惡勁厚牛油, 食完真係覺得好有罪惡感, 但好鐘意佢個半熟蛋, 不過菠羅包皮較硬身, 可能入係佢特別之處, 不過有少少頂口 豬潤鮮牛芫茜米線~ 我平時唔食芫茜但呢碗我竟然接受到之餘仲一食愛上, 好香好好味, 奶茶亦好濃茶味 豬扒雞亦茄通, 湯底好濃郁, 豬扒好入味, 雞亦好似係老水雞亦 呢個係新出品, 反而無乜味, 可以不試朋友們超愛鮮油多, 一開始食完都唔夠, 食包仲要再order作一個完美結尾, 不過真係好正!! 當我地用45分鐘食完, 門口己經超多人排隊, 所以大家想食就請早啦
呢個係新出品, 反而無乜味, 可以不試

Other Info. : 必食茄蛋波蘿油外, 強烈推介豬潤鮮牛芫茜米線
2016-03-21
$50 (Lunch)