2014-04-14 759 views
BURGERKING代表當然係華堡,今次買左個華堡皇餐回家食$21 9件既雞柳,肉質實而不硬,味道就似CHICKEN NUGGET咸咸地辣辣地,配上BBQ醬食幾惹味洋蔥圈加$3轉既,皮比較厚,味道很薄弱,不推介$60 華堡皇餐,入面有2塊牛肉,蕃茄,洋蔥,生菜,煙肉,芝士,加上醬汁(類似沙律醬)其實覺得BURGER KING好食,因為塊肉起馬肉番塊肉,而且亦有燒烤既感覺,加上配料既爽脆,係一個合格而美味既漢堡,不過今次塊肉帶點乾,無咩肉汁,好在有好多醬汁調節,而有適當份量既菜亦令到我自己覺得唔係食緊100%垃圾食物如果塊肉更多肉汁更佳

洋蔥圈加$3轉既,皮比較厚,味道很薄弱,不推介

如果塊肉更多肉汁更佳
2014-02-07
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)