知道呢間火鍋店岩岩開左1-2個月, 所以就約左同屋企人黎試下,主打無限時任食,可以慢慢嘆,唔使擔心限時食到趕頭趕命!佢哋食材夠哂多,自助buffet 就咁睇都覺得花多眼亂,仲要全部都好新鮮,選擇多到你唔知點揀先好, 最岩就係咩都試下講到肉類,好吸引,碟碟都擺得幾令!質素一流,賣相同質素都keep得好,牛肉、豬肉款款都靚到爆,啱晒鍾意食肉嘅朋友。而且每次加單出肉都好快手,完全無拖單既問題,呢點真係好值得讚!加單既肉都係一樣咁令,問左店員,佢地話碟碟都係師傅收到單先刨,嘩!唔怪之得同其他放題唔同啦,無血水同埋唔會肉肉酸酸咁另外仲有海鮮都幾好,雖然選擇唔算好多,但係真心貴精不貴多係可以,熟食有自助拎或者QR Code落單, 全部都有試過,幾好食,落單的話超推介燒蝦同金菇牛肉卷,好juicy 好香,我地都encore左幾次仲有好貼心,餐廳俾你揀一人一鍋或者大家分享大鍋,無論係自己想慢慢嘆定係同朋友一齊食,都一樣得。地點又方便,又易搵,交通超方便。整體嚟講,我真係超級推介大家嚟試吓,鍾意火鍋嘅一定唔可以錯過!

2025-07-15
$300 (Dinner)