HIKARI

2023-03-02 28 views
🔹️HIKARI🔹️今晚終於到左已Bookmark 很久既文青Cafe,餐廳簡約木系風設計,室內氣圍令人感到舒服,樓底高分上下兩層用餐位置,落地大玻璃映照自然光入店,可以到店打卡飲杯咖啡,輕鬆休閒閒聊一段美好時光日本櫻花蝦蟹肉蘆筍意粉櫻花蝦舖滿半份意粉,櫻花蝦單食脆卜卜好有口感,意粉配櫻花蝦、蟹肉、蘆筍,整體感覺又唔會太油膩,有蘆筍既配搭感覺特別健康慢煮美國安格斯牛板腱新奧爾良飯每啖飯味道都好有層次,微甜微辣既味道,會越食越上癮,而慢煮美國安格斯牛板腱大大塊,每塊都粉嫩軟腍髒髒提拉米蘇提拉米蘇咖啡味香濃,酒味亦唔會太重,cream部份口感綿密順滑,再配上朱古力餅及濃濃既可可粉食,非常邪惡但好味既甜品🤤
🔹️HIKARI🔹️

日本櫻花蝦蟹肉蘆筍意粉