2009-08-23 13 views
星期四下午去了新城市廣場shopping, 行過此間拉麵店, 雖然心想都是港式代的日本拉麵店, 但見都有些人客, 價值又不是太貴, 即管試吓啦!!! 結果當然如題般失望而回!1) 奶茶又苦又澀, 普通茶餐廳都不如2) 壽司一挾便散開兩件, 不過塊魚生還可以3) 主打的拉麵當然是差,差, 差! 湯底一點豬骨香味都無, 都唔知是什麼??? 麵身又淋, 味道又差! 4) 唯一可取的是餸多, 又有肥牛, 又有素鮑片, 不過味道一般!我想如果自己有心機, 自己煮一定好食好多! 不過如果對食無要求, 只求有嘢落口, $40的一個下午茶餐, 都可以去食ge!!

1) 奶茶又苦又澀, 普通茶餐廳都不如
2) 壽司一挾便散開兩件, 不過塊魚生還可以

$40 (Tea)