2025-07-28
琴晚同閨蜜去咗銅鑼灣嘅花廚 Tomacado,一入門口就俾佢啲鮮花同粉色擺設吸引!😍 餐廳裝潢充滿花卉元素,超夢幻,影相打卡一流!食物賣相好精緻,味道仲係驚喜連連,兩人食咗八百幾蚊,性價比高,絕對值得一試!💖🌸 香煎帶子配黑魚籽:帶子好甜嫩,黑魚籽點綴增添鮮味,入口即化,超滿足!
🌸 壽喜燒牛肉意麵:牛肉軟腍入味,壽喜燒醬汁濃郁,配上煙韌意麵,每一口都係幸福!
🌸 主廚秘製檸香海鱸魚(配意大利寬麵):海鱸魚鮮嫩多汁,仲有八爪魚同海蝦,檸檬香氣清新,寬麵掛汁一流,辣辣地酸香開胃!
🌸 荷塘月色葡萄烏龍凍:清爽葡萄烏龍茶凍,食落甜度剛好,靚到成件藝術品咁,食落好清新🙈
🌸 鯉躍龍門提拉米蘇:創意十足嘅甜品,咖啡味濃郁,仲有少少酒味,質地幼滑,造型仲好有驚喜!🌟 評分:5/5 環境、食物、服務全部滿分!店員會主動過嚟幫我哋影相!