2025-08-02 99 views
行過見多人排隊八卦又試一下,叫咗個細嘅花膠米粉,加多17蚊,試埋3粒葱油廣島蠔及自家煲龍眼花旗參蜜,竟然有驚喜🥰🍽蔥油廣島蠔好肥美,第一次試用蔥油整嘅蠔,佢唔係煮,而係好似漬物咁用蔥油醃製,但好入味帶出到豪嘅鮮味,呢個係好食👍👍👍👍👍但得三粒比較少🍽花膠米粉:成塊花膠扒上有半隻手掌咁大,賣相勁,但冇咁方便食,味道冇沖葱油蠔咁出色,個人覺得竹面譜嘅花膠好食啲👍👍👍👍但68蚊碗喺中環嚟講算係抵🍽呢個龍眼蔘蜜必飲,自家煲超降火👍👍👍👍👍下次想試吓佢個蠔嘅米粉佢哋仲推出whatsapp落單,四十幾蚊就有個自取飯,簡直係中環返工人士嘅恩物👍👍

2025-08-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$95 (Lunch)