近幾日勁凍好想打邊爐,但男人話成日食邊爐有點悶,之後朋友話不如食米走雞,我地2個又冇食過所以就一行4人大約8點去試下,當然係要訂位,因朋友話長期性超多人。去到大約等左20分鐘左右就入去,坐的位置都大同舒服。每份餐具都有張點食芝士雞方法和配食咩食品最好!~咁佢都係用餐紙寫下比待應,小食只有2款比較少,但其他食品和飲品都不少。最後我地4人關係,我地叫左個芝士雞(大)和其他不同配料和啤酒飲品。芝士雞一隻可以給4人食的分量,黎到原來仲有紅洋䓤和洋䓤,已經覺得超香芝士香,之後朋友太急搞左,原來洋䓤用途係等芝士雞和湯隔住可以更濃,但因為我地冇睇而搞了…哈哈,不過食落去芝士味都重同香,原來用左4-5款不同芝士制成,雞份量多同都叫嫩滑。青島二十八元一枝都抵飲,最後男人飲左3款和我地叫左咸檸七,竹蔗芧根水要68蚊但超好飲同其實差不多出面的火煱店2枝份量。有4款不同餃子和雲吞,有我最愛吃九菜餃,超香同配料勁多,但可能吾夠多粉,底有少少爛左,而其他都不錯勁肥嘟嘟好多料同味道夠。牛肉(小)但竟然有咁多都200吾洗都抵食,切得好薄身口感不錯,食落都有少少牛肉味,可能食其他部位會更加濃牛肉味。食到中段2個男人都想
每份餐具都有張點食芝士雞方法和配食咩食品最好!~
食到中段2個男人都想食撈面,當然要叫10蚊可以有2片芝士加上公仔面,湯底已經吾太多所以整左出黎激濃同勁香芝士味道,佢地食得好滋味,但我地女仔只吃了幾口就夠,所以叫一個面已經足夠。
我地當然要食返少少菜同准山,准山夠淋冇渣,菜都新鮮同多選擇。
男人叫左個魚歡喜原來係魚滑,仲要係鯉魚公仔好靚,食落好香魚味同滑身。
2016-01-25
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)