我好少寫食評,今次真係忍唔到手寫一寫,其實今次唔係我第一次食呢間陳家廚房嘅生日蛋糕,之前試過佢地一個藍莓蛋糕,已經覺得好好食,不過以前冇留食評,不過再食真係覺得好好味,朋友好鍾意食芝士蛋糕,而且佢有開心果味,佢都好鍾意,超重開心果味!同Friend一齊慶祝生日,呢個蛋糕絕對係MVP!佢哋食完都個個讚口不絕,一入口就係超濃郁嘅開心果香,芝士層又滑又creamy,完全唔會膩,口感層次好豐富!甜度剛剛好,連唔太鍾意甜嘢嘅朋友都搶住食多件。 個蛋糕仲要靚到唔捨得切,有啲花,影相一流!成班人一路食一路大讚,仲話下次生日一定要encore~ 多謝你哋整咗個咁完美嘅蛋糕,等我哋嘅生日會更加開心!絕對會再幫襯! 建議蛋糕宣傳可以做多一點餐牌都可以換下款 要不是朋友介紹,我也不知道原來有蛋糕賣 。

建議蛋糕宣傳可以做多一點
2025-08-02
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Other