2024-04-02 142 views
利口福快餐店係太子一間充滿香港傳統經典回憶,今次食即叫即製的流心芝士豬扒包,一嚐地道美食港式漢堡!依到店舖裝潢設計係後街橫行感覺,超級地道和充滿舊式香港的風味,店內有少量室內位置可供堂食,還有後巷少量位置坐,每日不同時段都吸引不少捧場客。快餐店廚房屬半開放式,大家可以睇到廚師整野食,依個全部食物都是即叫即做,保證新鮮熱辣,必試名物,最出名 流心芝士豬扒包,炸香流心豬扒,以鐵板煎香漢堡包,在等候的過程已經嗅到很香既味。漢堡包用牛油煎香鬆軟不乾,豬扒份量十足,好大塊,炸得脆口,肉質嫩滑且有肉汁,裏面有流心芝士,芝士控一定要點,配搭沙律醬係裏面,簡直一流

2024-04-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 流心芝士豬扒包