喂喂喂!唔該,榴蓮控同芝士控嘅老友記好好,我今次要同大家速遞一啲好滋味喇!頂頂脆嘅焦糖脆皮襯托埋厚實嘅榴蓮芝士蛋糕,簡直係味蕾嘅雙重奏!🎶款款走過,咪錯過啦!經過間店嘅時候,我望到Creme Brûlée Cheesecake,真係即刻荷包痕痕。食咗一啖,脆嘅焦糖表層「卡滋卡滋」咁響,啖啖芝士味入口即溶,令人「嘩」一聲,叫得出「夠哂水添」。轉個頭,見到Cream burlee Durian cheesecake,作為一個榴擴廣泛嘅我,點可以放過?!👀 嚟緊個月吃貨界要瘋咗呢款蛋糕,佢絕對係星級推介!🌟 榴蓮味嘅迷人香氣,混合曬哂哪個香濃芝士,包裝得又精緻,每一啖都叫人想攬實佢叫好食!塊蛋糕呢,濃郁中帶點小驚喜,食完唔經唔覺就已經鹹魚翻生!下次再經過,一定又會支持多次,仲要喺IG Story狂晒相,叫埋成班Friend一齊搶食!😋🍰🤤