舒適放鬆的享受一頓飯 蘿蔔菜子Level 32017-12-1549 views Follow 晚飯時間,要係觀塘呢個繁忙地區舒舒服服咁坐低食餐飯真係唔容易,好彩今次有朋友帶路,黎到係商業大廈入面既西餐廳,咁就唔洗係出面同人迫得咁辛苦,可以好好享受下啦入到餐應岩岩坐低,侍應就已經好快手咁拎左餐包俾我地,仲要係熱左既,非常貼心第一次黎呢間餐廳,唔知有咩值得一試,侍應就推介左其中一道菜式俾我地:古法紅酒燴牛尾 見菜式幾特別,就跟佢既建議啦!而落單之後,好快就上菜喇!先黎一客凱撒沙律,作為整餐飯既開始!蔬菜好新鮮,仲有脆脆既麵包糠~呢個牛尾煮得非常唔錯,肉質好稔,完全唔會咬唔開,而個汁都好出色咸咸地又帶出返牛既肉味見都有其他食客都咁岩點左呢道菜,佢地都讚呢個好特別!食完主菜當然唔少得甜品啦!好立克pudding甜甜地好重好立克味,女仔應該會好鍾意,慢慢食完甜品,簡簡單單咁吃了一頓舒適既飯~~The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare舒適放鬆的享受一頓飯 No.9 Bistro https://s.openrice.com/QrKT0VSui00Report Post Ratings4Taste5Decor4Service5Hygiene4ValueDate of Visit2017-12-11Dining MethodDine In