2019-03-13 126 views
食過呢間車仔麵檔好幾次, 每次去親都幾滿意, 所以琴晚經過呢度附近時,又忍唔住入去食個dinner😊呢間餐廳d車仔面有好多唔同款式既餸可以揀,不過甘岩我呢排病咗,唯有食得食淡d, 今次叫咗一碗韓國純紅薯粉,配唐生菜魚皮餃同埋鮮冬菇, 第一次試食韓國紅薯粉有煙煙韌韌嘅感覺, 我幾鍾意佢嘅口感😋 其他食材都好新鮮, 分量好足料😍哈哈,雖然病咗, 但呢碗車仔麵都令我幾有胃口食野😍 呢度叫車仔麵如果有三款餸或以上仲會送一杯嘢飲:胎菊杞子蜜, 好清甜同埋我都幾鍾意呢間餐廳嘅湯底,因為佢寫明係唔用味精😍 湯底冇用味精但係都好入味👍👍另外, 呢間餐廳啲店員,我嚟過幾次都覺得佢哋好nice, 整體上我都幾滿意呢間餐廳👍👍我見餐廳出面佢都有賣好多唔同嘅小食, 下次一於去試下先😍😍

我見餐廳出面佢都有賣好多唔同嘅小食, 下次一於去試下先😍😍