2021-07-03 61 views
Tea Set (3PM - 6PM)*逢一至五下午茶時段,跟餐飲品一律減$10*1. 日式叉燒豬骨湯烏冬 ($38)豬骨味夠濃,烏冬彈牙,日式叉燒相對粗糙少少2. 叉燒忌廉雞湯意粉 ($42)叉燒有驚喜,夠香口又唔會好韌。反而個湯底相對淡味咗咗少少,意粉用咗扁意粉,不過就唔太入味3. 冰搖蜜桃紅茶 ($40*)是次最鍾意嘅item!好香蜜桃味,唔會太甜,而且仲有粒粒蜜桃肉喺底,好鍾意好鍾意!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)4. 凍棉花糖朱古力 ($44*)意外地唔甜,不過感覺入面有啲水同朱古力分離嘅感覺,呢個價錢可以有其他更好嘅選擇整體嚟講,呢個tea set價錢算係不過不失啦~份量嚟講亦係正正常常嘅下午茶份量,同預期差唔多。而我地去嗰日可能因為人手不足嘅關係,好多枱食完嘅碗碟都未執,而枱面亦有啲漬,同張雲石枱有啲格格不入( ・᷄ὢ・᷅ ) 不過店員好有禮貌,而且清潔嘅時候都有用酒精噴下再抹,所以相信衛生方面係無問題嘅!下午茶時段顧客唔多,同朋友坐底傾計都係舒服嘅!
Tea Set (3PM - 6PM)
*逢一至五下午茶時段,跟餐飲品一律減$10*

1. 日式叉燒豬骨湯烏冬 ($38)
豬骨味夠濃,烏冬彈牙,日式叉燒相對粗糙少少

2. 叉燒忌廉雞湯意粉 ($42)

3. 冰搖蜜桃紅茶 ($40*)

4. 凍棉花糖朱古力 ($44*)

下午茶時段顧客唔多,同朋友坐底傾計都係舒服嘅!