2019-03-13 99 views
睇網上介紹左好耐,終於有時間同隻佬試下 🤣🤣 睇到唔駛自己燒,呢個賣點都夠吸引啦!黎到我以為都係細鋪,原來都唔細,都好多位!每組卡位都幾闊!唔錯 👍🏻👍🏻 坐底冇耐就出去搵食,一個雪櫃串燒,另一個係沙律/生果/甜品!仲有一排熟食!一個雪櫃野飲同一櫃雪糕!唔好以為唔多野選呀!都好足夠!串燒有好多種類,見佢 refill 都好快!最想提一提係腸仔同紅腸 🤣🤣 廚師腸絕跡左一排,呢道任食 👍🏻 紅腸燒到出面脆皮 👍🏻 另外就係牛類都有4款選擇,當中我覺得牛舌唔吸引!原因係佢係熟牛舌黎架 🤣🤣🤣 豬反而覺得個腩肉好正!又係可以燒到脆皮!另外仲有熟食可以俾你選擇,有炒烏冬同埋菠蘿炒飯,但我地食肉獸!冇叫!反而叫左兩碟菜黎調和一下 😋食到咁上下,店員每枱都通知一下,只要 like 佢地面書專頁,就會送今晚既甜品,今晚係 椰汁燉雪耳,唔錯喎!可以滋潤一下 🥰我地一唔食一路吹話,其實點解冇蜜糖同麵包 🤣🤣 我隻佬答我串燒冇!笑死我 🤣食物普通,牛可以!

食物普通,牛可以!
2019-03-04
$240 (Dinner)