一年一度生日飯好多謝姊妹們一番心意,知道我喜歡食海鮮,所以專登㨂左哩間有自設魚缸火煱店,價錢好合理經濟,火煱後同店主傾左幾句,原來係家庭式生意,店主好有心機由去㨂魚養魚成個魚缸自己搞掂🐠每個家庭成員不同崗位👭👫感覺好家的愛,內裡裝修好有獨特風氣,又有型又帶點古色古香,感覺好好,乾淨舒服一行六人,今晚點左個海鮮4人套餐(有幾多野食相片自己睇)好多蝦上檯仲跳下跳下既,啲水餃、雲吞、九菜餃食得出自己包既條魚無得輸呀超甜囉(不過唔記得咩名)豬、牛、羊都有後加小食「鬼鬼馬馬」後加一份超大桶蠔(超肥,滾完唔縮水)套餐仲有蝦滑,魚滑,再加小食(香口豬軟骨,仲有三文魚刺身,黎個前菜沙津,仲有4罐汽水送,真係超勁,問你夠未成個套餐連埋後加生蠔,烏東,鬼鬼馬馬小食,仲有幾支啤酒,都係一千蚊左右咋,堅抵到爛囉原來店主話新開,所以都係想薄利多銷,贏口碑。所以我同姊妹們都會再支持。
一年一度生日飯
好多謝姊妹們一番心意
,知道我喜歡食海鮮
,所以專登㨂左哩間有自設魚缸火煱店,價錢好合理經濟
🐠每個家庭成員不同崗位👭👫感覺好家的愛

蝦上檯仲跳下跳下既,啲水餃、雲吞、九菜餃食得出自己包既
條魚無得輸呀超甜囉(不過唔記得咩名
豬、牛、羊都有

後加小食「鬼鬼馬馬」
後加一份超大桶蠔(超肥,滾完唔縮水)
,堅抵到爛囉
2017-06-08
$200 (Last Night Supper)
Celebration
Birthday