上網見到有人介紹依間日系café,佢同其他café唔同既係,佢只有2款食物,就係大阪燒同日系烤蛋糕,聽聞水準幾高,值得黎試一試。入到去係木系既風格,播住d日文歌,非常relax同舒適,好似去左日本d cafe咁。一場黎到,我地就叫左一個大阪燒同一個日系烤蛋糕試下。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹丸久小山園焙茶醬烤蛋糕 $138依到既烤蛋糕即叫即焗既,所以預返時間等,而且佢既烤蛋糕係六吋既,超大份,2個人食都有d多,食得好滿足。烤蛋糕用上宇治丸久小山園既焙茶醬,茶味好夠濃!🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹エビ大阪燒(蝦) $88大阪燒有四種口味,但我地就揀左蝦試下。蝦唔算好大隻,但勝左夠多,差唔多啖啖都食到有蝦,蝦都夠彈牙,配埋玉米、蟹柳、椰菜等等既配料,成個大阪燒既口感相當豐富。大阪燒既上面仲放左好多醬料、灑滿蔥花跟木魚碎,味道好足夠。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹芝麻豆乳$58豆乳係用左日本既進口豆乳,加埋芝麻既香滑,味道好醇厚。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹鳳梨檸檬梳打 $38鳳梨好出,加左檸檬既梳打,酸酸甜甜,好好飲。本野都黃黃地,係燈光之下,好靚,好岩打卡。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹總結︰餐廳既位置比例隱世,係係一個

丸久小山園焙茶醬烤蛋糕 $138

エビ大阪燒(蝦) $88

芝麻豆乳$58
豆乳係用左日本既進口豆乳,加埋芝麻既香滑,味道好醇厚。

鳳梨檸檬梳打 $38

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

總結︰餐廳既位置比例隱世,係係一個小商場入面,店面唔算大,但都幾多人食,木系既設計都令人有溫馨既感覺,食物質素冇得頂,大阪燒同烤蛋糕都好好食。十分推薦依間café。