2014-05-10 3470 views
還記得上次幫襯完, 飽到行唔到. 今次留肚再來挑戰, 結果還是一樣 今次order咗一個牛肉烏冬鍋天婦羅壽司併盤御膳 (81B), 心想都是一人份量, 完成應無問題. 豈料食完天婦羅及壽司後, 未食烏冬已有飽的感覺 天婦羅的炸醬薄薄一層, 味道可口. 而且可以食到幾種不同的天婦羅, 都算唔錯, 不過始終都係炸嘢, 食得多都好易飽 壽司方面, 如果卷物可以細件返D就更好, 一個人食晒就真係飽DD牛肉烏冬鍋內有溫泉蛋一隻, 牛肉唔會煮得過火, 而且烏冬滑滑的, 好正 總括而言, 我好滿意呢個set, 不過我眼闊肚窄, 少看佢的份量, 下次都係兩個人share會好D

牛肉烏冬鍋天婦羅壽司併盤御膳

Other Info. : 原來New Town Plaza有個Apps可預先取票, 我知道後即刻裝咗, 下次唔使等咁耐
2014-05-09
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$165 (Dinner)
牛肉烏冬鍋天婦羅壽司併盤御膳