2015-10-05 105 views
牛精佬,經過好多次,都無來入到去食,今晚又行過,都係入去試下,係鋪頭外面睇左餐牌,原來都幾平,人到去,比想象中無咁豪華,因為睇鋪面,感覺好似好靚咁!不過無所謂啦,最緊要d野食正!朋友簡左個精選A餐,豬手配薯菜$88配龍蝦湯包野飲,點知來既豬手同出面食開既細隻,同咪唔脆,友人有D失望,我簡左個牛腩麵$35,不過不失!最搞笑既係,幫我地落單既伙記(A),連自已餐廳有呢個餐都唔知,講極佢都唔明......跟住問個餐係咪可以跟薯菜或意粉,佢都係懵然不知,想死,究竟佢係咪係度做架!我同朋友都O曬,豬手就食完,我地緊係唔想又係A伙記來同我地落餐飲啦,等等等,終於有個丫姐落完單,揮手叫丫姐,點知丫姐見到A伙記,就叫左A伙記幫我地落餐飲,我同友人互望,笑左!A伙記來到,我地問佢係咪包野飲,佢就話要左餐湯就唔包野飲,無理由有餐湯又有野飲,咁低!我就問,點解有餐湯就無野飲,佢就講『無理由』!友人就話個Menu寫話有喔,A伙記就話寫有就有架!唔係丫,你係咪做野架真係要祝牛精佬闆好運!
牛精佬,經過好多次,都無來入到去食,
今晚又行過,都係入去試下,
係鋪頭外面睇左餐牌,原來都幾平,
人到去,比想象中無咁豪華

因為睇鋪面,感覺好似好靚咁!不過無所謂啦,最緊要d野食正!

唔係丫,你係咪做野架

真係要祝牛精佬闆好運!
2015-10-04