2020-03-22
喺太子到,有一條酒吧街大家應該比較熟悉🍻,但原來酒吧街隔離嘅一條街都有隱世好店😮。🎈Roasted Stuffed Chicken Breast 烤釀雞胸 $108賣相非常吸引,雞胸肉嫩滑好食😋,特別嘅係栗米餅餡入面有多種配料🧊,加上水煮嫩蛋🥚,夾埋一齊食口感同味道好濃,值得大家一試👍。另外,碟上仲有沙律菜同醬汁,調劑一下味蕾👄,豐富嘅一餐🍽。🎈Casarecia 卷通粉 $92大量嘅甘筍忌廉汁包圍住整個焗通粉🥘,所以香味係相當之強烈,未食已經聞到喇👃。入面嘅雞肉處理得幾好,焗過都唔會覺得好乾又入味,讚👍!我幾鍾意餐廳入面嘅裝修同餐牌嘅設計⛪,尤其係餐牌上面有哂中、英文字💬,在每樣菜式上都列明有咩嘢材料📜,咁樣如果對某樣食物敏感嘅人就一清二楚👀。
Casarecia 卷通粉
Casarecia 卷通粉