一坐低見到個晚餐餐牌📄Credit Card二人優惠💳見到入面啲嘢食又啱食喎所以就嗌呢個套餐啦------------------------------雞絲粉皮🐥粉皮粗身雖然無乜味道但配上芝麻醬雞絲、青瓜食落爽口又清新🥒作為前菜都唔錯------------------------------砂鍋雲吞雞🥘呢個湯超級好飲又入味我好快咁飲哂咸味適中、雞肉嘅鮮味完全出哂嚟而且雲吞亦都大大粒🥟一細碗份量雖少得一粒但都滿足的值得一讚------------------------------黑醋小排骨黑醋甜中帶酸絕配✨排骨件件都分布平均但排骨比較韌 難咬咗少少但整體都接受到👌------------------------------北京烤鴨(例)🦆每一件鴨肉份量都差唔多不過就簿身咗少少配上烤鴨沾醬(甜酸醬)加青瓜増加口味口感、味道每樣都有但可能鴨肉簿簿地感覺未達至完美,欠缺些少------------------------------乾貝蛋白炒飯🥚櫻花蝦、蔥花、菜粒、乾貝雖然配料各有風味但又唔搶風頭櫻花蝦香味濃郁🦐蔥花令炒飯嘅香提高菜粒增加口感乾貝平均各樣又可以提起鮮味亦都唔錯 平凡得嚟睇
一坐低見到個晚餐餐牌📄
Credit Card二人優惠💳
見到入面啲嘢食又啱食喎
所以就嗌呢個套餐啦
雞絲粉皮

雞絲粉皮🐥
粉皮粗身雖然無乜味道
但配上芝麻醬
雞絲、青瓜食落爽口又清新🥒
作為前菜都唔錯

砂鍋雲吞雞🥘
呢個湯超級好飲又入味
我好快咁飲哂
咸味適中、雞肉嘅鮮味完全出哂嚟
而且雲吞亦都大大粒🥟

但整體都接受到👌

北京烤鴨(例)🦆
每一件鴨肉份量都差唔多
不過就簿身咗少少
配上烤鴨沾醬(甜酸醬)
加青瓜増加口味
口感、味道每樣都有但可能鴨肉簿簿地
感覺未達至完美,欠缺些少
乾貝蛋白炒飯

乾貝蛋白炒飯🥚
櫻花蝦、蔥花、菜粒、乾貝
雖然配料各有風味但又唔搶風頭
櫻花蝦香味濃郁🦐
蔥花令炒飯嘅香提高
菜粒增加口感
乾貝平均各樣又可以提起鮮味
亦都唔錯 平凡得嚟睇出廚師功力🔪
霸王小籠包(4個)

霸王小籠包(4個)🥟
小籠包大身少少