2021-09-27 24 views
觀塘不嬲都有好多隱藏平價又高質嘅美食 今次黎到好多好西嘅鴻圖中心 呢間漢堡店做嘅漢堡係全手工 而且價錢非常親民 性價比好高~♪✾ 經典之堡🐄 (hkd60)最鍾意就係佢嘅麵包都係勁香牛油味🧈 而且軟軟的 唔會乾柴柴 厚厚嘅美國穀飼牛肉勁juicy! 加上秘制moo moo汁 甜甜地 配埋蕃茄生菜一齊食唔會好溜 幾唔錯嘅配搭٩(●ᴗ●)۶✾ 鹹蛋黃雞堡🐓 (hkd69)黎到比佢塊大雞扒impress到 而且肉眼睇已經有汁想溜出黎!仲有鹹蛋黃醬更加惹味 不過如果鹹蛋黃果part份量多啲就更好啦~✾ 芝士肉醬薯條🍟 (hkd39)今次係我第一次食薯條係加埋肉醬🤣 發現其實幾夾~而且飽腹感up! ୧( ⁼̴̶̤̀ω⁼̴̶̤́ )૭✾ 士多啤梨冰茶🍓 (hkd28)記得飲之前要stir左先 唔係就會飲到成啖糖🤭 不過整體味道都係偏甜喔

✾ 經典之堡🐄 (hkd60)

✾ 鹹蛋黃雞堡🐓 (hkd69)

✾ 芝士肉醬薯條🍟 (hkd39)

✾ 士多啤梨冰茶🍓 (hkd28)