早幾日經過見到呢間標榜來自美國嘅低卡路里飲品店開張,係門口仲見到有漢堡同小食 望落好似幾吸引,今日特登再行過黎食午餐😎相先最吸引我嘅係佢嘅低卡路里飲品, 100%天然,比起平時台式飲品例如係珍珠奶茶或者去飲杯咖啡都更加健康,飲完都冇咩罪惡感😍坐低先見到原來有set,咁我就要左個Combo B,有杯飲品,一個雞肉漢堡同埋一個小食$98。係店員介紹之下我揀咗士多啤梨紫蘇抹茶Strawberry Shiso Match🍓🍵 好特別既配搭,佢寫住得50卡路里!😍影相一流,好有層次感😆店員貼心提醒飲之前要攪勻佢先,攪完就變左一杯抹茶喇😛飲落有輕輕的士多啤梨甜味,抹茶味比較出!Order之前我特登search 咩係紫蘇🙈,原來係低糖高纖既植物🌿其他飲品店比較少見,所以就叫呢杯!辣雞肉漢堡 Truffle Mayo Chicken Sando🍔想講個漢堡好大個,雞扒好厚身,辣辣地 配埋Mayo Sauce 好惹味,松露嘅味道唔算好濃烈,中間仲有啲椰菜絲同埋青瓜,有返一種清新嘅感覺😋小食我揀咗雞翼,味道要左Salt and Vinegar !估唔到佢小食嘅份量都幾多,有五隻,兩個人share就啱啱好!

士多啤梨紫蘇抹茶
影相一流,好有層次感😆
店員貼心提醒飲之前要攪勻佢先,攪完就變左一杯抹茶喇😛

Truffle  Mayo  Chicken Sando

估唔到佢小食嘅份量都幾多,有五隻,兩個人share就啱啱好!炸得好香脆,啲雞肉都好嫩滑,我鍾意食落酸酸地咁,唔錯唔錯😋😋仲提供左手套同埋濕紙巾俾你,我就唔客氣咁用手食啦😆
Chicken  wings

總括來講,我都幾鍾意餐廳行嘅型格路線,坐低聽住音樂,望住街邊,飲杯嘢食個包都幾Chill😎☺️
Type of Meal
Lunch