2019-05-29 1483 views
朋友推介呢一間位於大埔嘅森林cafe, 位置有點偏僻, 但係成個佈局都真係仿如置身森林一樣,感覺好特別,餐廳分室內同室外,老闆很有品味,店內放置黑膠唱片,一邊嘆咖啡,一邊聽歌,感覺好舒服,店內座位大約30個,如想欣賞景色,可以坐戶外,如果怕蚊就坐室內好了,始終室外有好多樹木惹蚊!我們點了Hello Burger 蝦佬漢堡,HK$113, 原條新鮮菠蘿伴碟,幾好食!不過款式不多,以售賣漢堡飽及珈啡為主,店外有一些裝飾品,亦有一個瑤瑤椅子,可以玩,又可以影相!颱風山竹之後,出面那棵大樹倒塌,仍未修葺!如果架車來這裏會方便一點!下次一定會再來,一邊飲咖啡,一邊聽歌!開放時間:中午12時
開放時間:中午12時
蝦佬漢堡