2019-06-21 75 views
💖心心推介💖*Sean Cafe*🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰一間繁華鬧市的小巷美食,門面充滿浪漫氣色,十分精緻的裝飾,和諧舒服的色調,環境令人可以好放鬆,不知不覺坐了兩小時。😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏今日同朋友過黎試試,我地點左 玫瑰醬伴脆脆雞, 玫瑰班戟,水果茶,同埋芒果梳打。🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤玫瑰醬伴脆脆雞真係好好味🤣🤣🤣🤣🤣🤣吾係一般麥樂雞甘普通,整到外脆內軟,口感係一嚿嚿雞肉,加上特製玫瑰醬,香味濃郁,令人一啖接一啖。🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗玫瑰班戟賣相真係岩晒我地d打卡友🤣🤣🤣無論任何角度影都超靚,班戟上面以玫瑰花襯托,入面有厚厚的忌廉,周邊仲有特製玫瑰醬,簡直係錦上添花。💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞飲品中水果茶同芒果梳打都不馬虎。水果茶中有青提,橙,士多啤梨,味道剛剛好,不會太甜。另外,芒果梳打有滿滿果肉,而且有一束花擺盤襯托,又係打卡必點。
💖心心推介💖

*Sean Cafe*