2013-03-15 12 views
泊好車在 10 街 ~ 手機看openrice ~ search 甜品 ~ 好啦就這間 ~ 名字好可愛呢 ~ 大圍村10, 9, 8, 7, 6, 5, 4....................街, 請問 1 街在那 ?? hahahahaha~~~結果1行幾人(唔識路) 找下找下入了村, 被村民指來指去.......終於找到 !!! 平日不是太多人~ 坐了露天位置 ~ 全店橙色裝修很開心的顏色呢~~店員好好禮貌 ~ ~ 今時今日咁既服務態度 ~~ 正 !!桂花白酒燴梨配青檸雪葩 ~ 換然一新既感覺椰皇鮮奶燉蛋白 ~ 滑 + 香芒果 / 士多啤利酥皮撻 ~ 又鬆又脆 燉雪耳圓肉 ~ 好潤好甜 有一缺點~除左中式甜品 ~ 有樣"特色"就是大部份也配上雪糕 !! 但是她們用的雪糕不好吃呢~~~~(雪葩除外)價錢略為貴~~~~平均每樣也要大約$40或以上

?? hahahahaha~~~

店員好好禮貌 ~ ~ 今時今日咁既服務態度 ~~ 正 !!

桂花白酒燴梨配青檸雪葩 ~ 換然一新既感覺
椰皇鮮奶燉蛋白 ~ 滑 + 香