2008-03-16
今次食完日本野後和朋友一齊去左呢間野, 我地一行兩個人, 叫左一個哈蜜瓜綿綿冰, 落哈蜜瓜糖漿, 配左三色Q 同埋愛玉凍, 再另叫左一個熱gei 腰果露.今次已經唔係第一次黎綿綿冰, 友人盛讚個綿綿冰. 我就覺得個份量細過以前(唔通因為我地share 黎食?), 但就比以前更加綿. 腰果露就沒有退步, 仍然係咁正斗, 而且香港較少店家有整腰果露, 呢度係不錯的奉勸大家唔好一個人食哂一個綿綿冰, 因為即使我上幾冰去時係九月十月, 但一個人食完哂整個之後真係會變冰架!服務就真係麻麻地, 尤其是當你第一次黎食, 面對咁多選擇都唔知由邊度揀起的時候, 呢度gei 店員永遠面對咁多選擇都唔知由邊度揀起的時候, 呢度gei 店員永遠都唔會比到suggestion 你~環境2.5 味道4.5 服務2 抵食4 乾淨2.5
環境2.5 味道4.5 服務2 抵食4 乾淨2.5