2025-06-30 210 views
今日我帶大家嚟到尖沙咀,呢一區簡直係美食嘅天堂,今日我同大家去到棉登徑,一間非常之有特色同埋十分之出色嘅茶餐廳,大家記得留意下低嘅推介啦🥳=================Food list📌😍香煎脆邊蛋肉餅飯:一上枱已經知道係色香味俱全,隻蛋煎得好靚好靚,加埋脆邊,仲有肉餅好鮮嫩多汁,加埋少少豉油,成個效果簡直一流,絕對唔可以錯過😊😍咖央多士:呢個又係另一款招牌小食,咖央好出色,加上脆脆多士,口感十足,不容錯過😋😍招牌炸雞翼:雞翼炸得好香脆,肉質鮮嫩,十分之香口嘅小食😘 😍蛋抄豬腸粉:呢個小食真係不得了,豬腸粉好好食,仲要用蛋絲炒,勁多勁多蔥,十分之惹味🤩•••••••••••••••••••••••••••••🍽️兩草📍香港尖沙咀棉登徑7號地舖•••••••••••••••••••••••••••••
=================
Food list📌

😍招牌炸雞翼:雞翼炸得好香脆,肉質鮮嫩,十分之香口嘅小食😘

•••••••••••••••••••••••••••••
🍽️兩草