肚餓的話其實唔係難諗食咩因為乜都好想食但唔太餓又好口痕就真係難諗又要好食又唔要普通食串魚旦燒賣又要食light啲又唔想貴因為唔肚餓但又貴食真係唔抵架嘛真係好煩。自己都覺得自己煩今次揾到呢間「韓食」真係一次過滿足晒你幾個願望(冇影到menu)1。蜜糖芥末味炸雞搥口痕想食炸雞,好開心佢呢度啲炸雞唔大隻,幾啖就食完唔會滯原本佢有幾種味,我地決定問番店既人求推好nice的miss店員介紹番又真係幾好味!甜甜地又夠肉又juicy. $25/4隻搥,岩晒唔太肚餓既人。下次可以叫幾款再試!2。宮廷紫菜包飯呢個就有少許失望既,唔係難食。只係啲飯有點削,佢仲有個source配番,希望佢下次會冇咁削3。水冷麵其實真係唔肚餓。不過都叫左個水冷麵好鍾意食水冷麵,呢個比出面仲多左泡菜同紫菜,啲蘿蔔好爽有口感要讚下miss店員(定老闆娘卦),佢真係好nice, 好有禮貌,仲要唔駛提都會自動幫客人追未黎既柯打,呢啲小店真係要支持下。
肚餓的話其實唔係難諗食咩
因為乜都好想食
但唔太餓又好口痕就真係難諗
又要好食又唔要普通食串魚旦燒賣又要食light啲
又唔想貴因為唔肚餓但又貴食真係唔抵架嘛
真係好煩。自己都覺得自己煩

今次揾到呢間「韓食」
真係一次過滿足晒你幾個願望

(冇影到menu)

1。蜜糖芥末味炸雞
口痕想食炸雞,好開心佢呢度啲炸雞唔大隻,幾啖就食完唔會滯
原本佢有幾種味,我地決定問番店既人求推
好nice的miss店員介紹番
蜜糖芥末雞搥

又真係幾好味!

2。宮廷紫菜包飯
宮廷紫菜包飯

3。水冷麵
其實真係唔肚餓。不過都叫左個水冷麵

水冷麵

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
蜜糖芥末雞搥
水冷麵