2021-05-06 794 views
🥤經典回憶加菠蘿🥤推介指數 ❤️❤️❤️❣️🤍51黃金週,當然要買杯金黃色台灣手搖特飲應節啦!勞動下個胃嘛,飲飲食食總係藉口多多,就好似開心買鞋,唔開心買鞋咁囉!一芳差唔多每區都有一間,隨時想飲都方便買到。只不過係每次都心大心細揸唔到主意,咁簡單啲就睇相入手啦!近門口位置有大大張相推出同益力多聯乘系列共3款,分別係益力多百香果、益力多冰茶同益力多鳳梨!🍍益力多鳳梨 HKD32 (L)外觀比益力多粉黃一點,望落去都有夏天嘅感覺!飲落除咗有益力多味更有清甜嘅菠蘿味,而且仲有唔少菠蘿肉增加口感,唔經唔覺就飲哂!馬鞍山一芳水準keep 得唔錯,而且店員友善,响落單時店員主動問需唔需要少糖少冰,自己都唔記得講。··餐廳:一芳台灣水果茶 (馬鞍山)地址:馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場2樓216號舖
🥤經典回憶加菠蘿🥤
推介指數 ❤️❤️❤️❣️🤍

益力多鳳梨 (L)

🍍益力多鳳梨 HKD32 (L)

餐廳:一芳台灣水果茶 (馬鞍山)
地址:馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場2樓216號舖
TakeAway
益力多鳳梨 (L)
  • 益力多鳳梨