2019-03-17 197 views
之前係將軍澳想食韓燒都主要係得某一間 係任食 肉質素唔係好高 肉選擇都唔係好多 見新麻蒲BBQ係將軍澳開左就試下佢午餐好抵喎 有買3送1 星期1至5 仲有唔同餐再特價 不過我同朋友已經食左少少野 純粹想過下燒肉癮 所以點左特級午市套餐 呢個餐其實一個人食會好飽 有個海鮮豆腐湯跟埋飯 仲有烤肉 加上韓國餐必定附有小菜 烤肉餐包捨牛霜降肉 牛肋排 護心肉 五花肉 試左幾款之後 每款都唔差 霜降肉原味 有口感 好味 但我地決定再加多一份秘製牛肋排肉 因為鐘意食醃好左多d 最後食埋烤爐隔離的蛋 熟得岩岩好 又熱又嫩 應該唔係淨蛋 覺得可能加左少少芝士 呢到座位幾闊落 食物又好食 絕對絕對會再食
見新麻蒲BBQ係將軍澳開左就試下

呢到座位幾闊落 食物又好食 絕對絕對會再食