看過某位youtuber介紹這餐廳的影片,覺得十分吸引。於是趁著朋友生日來這餐廳跟她慶祝。以$348 的Semi-buffet, 仲要有良心地不限時,任你坐足3小時,已經夠吸引。十多款前菜整整齊齊排列,色彩繽紛很吸引即叫即做的pizza都是可以任食的!前菜實在太多款,全部都新鮮好味,忍唔住食左兩大盤,已經夠有d飽主菜每人可選一款, 本來想點燒春雞,因為見到隔離枱食緊,非常之香又吸引,可惜已經賣曬唯有下次再試!我地點左卡邦尼意粉和Rib-eye steak(另加$78), 好彩都冇失望Carbonara 幾彈牙,最突出係用左兩款唔同煙肉一齊煮, 其中一款鹹香肉炸得香脆非常好味Rib-eye steak煎得剛好5成熟,保留左粉紅色的肉質,外層煎得有點蕉香呢價錢無expect 到居然有呢個質數伴碟既炸著波係童年回憶,好耐無係餐廳食過了同朋友食得好開心到甜品環節都一樣咁出息Tiramisu好有酒香,texture 做得好好朋友話檸檬蛋糕都好好味呢間餐廳我食完已經推薦俾好多朋友仔,絕對性格比夠晒高,質素好,坐得舒服,服務員有禮貌P. S. 盛智文先生當日都係席上客

十多款前菜整整齊齊排列,色彩繽紛很吸引
即叫即做的pizza都是可以任食的!

唯有下次再試!

呢價錢無expect 到居然有呢個質數
伴碟既炸著波係童年回憶,好耐無係餐廳食過了
同朋友食得好開心

甜品環節都一樣咁出息
Tiramisu好有酒香,texture 做得好好
朋友話檸檬蛋糕都好好味

P. S. 盛智文先生當日都係席上客

2022-04-15
$380 (Lunch)
Celebration
Birthday