2017-07-27 286 views
呢日老婆話想食放題,即刻打電話訂台,因為<八幡屋日本料理>平日都好多人食,加上重新裝潢後推左多款新式美食。每人加$60升級體驗任食生蠔、珍寶赤蝦刺身、金目鯛、澳洲和牛壽司、日式海膽蒸蛋等等。我最鍾意呢度飲品選擇多,仲有唔少放題少見的飲品如蘆薈汁、忌廉溝鮮奶、梅酒等十幾款。而且訂座的客人可以有特別優惠六選一食物贈送添,老婆想自己DIY整小丸子,我都係第一次係餐廳自己整野食,幾有新意,而且會幫你溝好麵粉醬、餡料,自己親手整的特別好食。我點左唔少刺身,三文魚、北海道帶子、鮑魚片、希靈魚、赤目鯛,唔會太厚岩岩好,新鮮好味;而升級體驗仲可以食到大大隻的珍寶赤蝦、口感爽滑的油甘魚刺身,仲有新鮮生蠔添。我亦好鍾意食呢度的壽司,因為飯細細塊,上面的刺身大大塊,一啖岩岩好。今次的新推出的黑松露新系列非常特別,老婆好鍾意食。我就鍾意升級體驗當中的澳洲和牛壽司,牛味濃郁,仲有黑松露珍珠肝帶子、京蔥金目錭壽司都非常好味,食左兩次!!!熟食方面推介升級體驗中果個日式海鮮蒸蛋必食,蛋好滑,內餡豐富,上面大大份的海膽鮮甜。而串燒同炸物都好正,炸雞軟骨香唔會鹹,燒牛舌、燒雞翼非常入味,仲有我第一次食就

今次的新推出的黑松露新系列非常特別,老婆好鍾意食。

而串燒同炸物都好正,炸雞軟骨香唔會鹹,燒牛舌、燒雞翼非常入味,仲有我第一次食就愛上左的炸芝士年糕。

最驚喜係每人仲送一份芝士焗龍蝦,都唔細隻,肉質鮮又彈牙,下次要同班兄弟黎大食一餐,最緊要記得訂位先!!!
2017-07-10
$250 (Dinner)