今日又食好西啦!🧸老公生日我哋一家四口連埋➕奶奶➕老爺就去咗觀塘呢間串燒餐廳度慶祝🎊啦!一坐低個職員見到我哋有兩個小朋友👶👧就即刻介紹返話佢哋餐廳有《兒童限定朱古力火鍋》兩個細路聽到朱古力呢兩個字即刻雙眼發光🤩,咁就叫過俾佢哋開心吓啦!🥳點解好似慶祝佢哋birthday ✌🏼✌🏼多個似老公嘅?哈哈哈。話晒都係老公生日🫰🏼,於是我哋就叫咗個海鮮拼盤賀一賀佢👍個海鮮拼盤一上到嚟🕶️嘩原來都幾多海鮮個喎!!有白鱔,沙白,魷魚!魷魚超大塊大過我塊面哈哈哈仲有勁多扇貝,急不及待即刻拎晒嚟🔥先!真係好好食,食得出好新鮮!🦄除咗海鮮之外,我哋仲叫咗其他不同嘅串燒雞翼🐥超入味!燒到佢皮脆內軟咁!好正!不斷encore叫咗幾次!仲有車厘茄,好鮮甜同埋多春魚都非常好!餐廳極多優惠🔝晚市每位仲送包汁花菇鮑魚鵝掌!呢碟餸一啲都唔hea,廚師用心製作啲鮑魚炆到勁入味,鮑汁都超濃郁!佢哋除咗呢啲優惠之外仲會有抽獎!🎰名副其實又食又拎💯小朋友就可以有玩具🧩而大人呢就可以喺抽獎箱度抽啦🎰🎰如果呢你係抽到食物優惠,就可以即刻用,但如果係抽到折扣優惠呢就要下次先啦!佢哋有個超正嘅優惠,如果你抽到呢就可以四個人去一人免費咁下

佢哋除咗呢啲優惠之外仲會有抽獎!🎰名副其實又食又拎💯小朋友就可以有玩具🧩而大人呢就可以喺抽獎箱度抽啦🎰🎰如果呢你係抽到食物優惠,就可以即刻用,但如果係抽到折扣優惠呢就要下次先啦!佢哋有個超正嘅優惠,如果你抽到呢就可以四個人去一人免費咁下次可以用啦!🔥