2023-06-24
新開,已經幾個負評,抱住試伏心態,行入呢間餐廳明知伏,無謂嘥錢食晚市,試個午市放題A,狗眼看人低嘅「經理」定「店長」,見我一個人,都費事理我,佢態度真係差到不得了,應該係近期SohoEast number 1🔝另一枱三個人,佢不斷叫人哋upgrade,最終人哋見啲肉真係不知所謂,加左每人100蚊左右upgrade左而我食左啲咩?和牛喎,你鍾意點叫都好啦,反正咁樣衰嘅肉我都係第一次見,一定係我見識少🥴見到以上兩盤肉,即刻諗起呢個畫面….節錄自《九品芝麻官》中間要加肉,同waiter講,竟然話得一部機所以要等,你得兩枱客,仲好意思要我等🙄你限我時,我理得你幾多部機呀配菜,連萵筍都切得樣衰過人,勁多黑色一撻撻,切乾淨少少會蝕錢?疑似烏冬,一啲粗一啲幼飲品,龍眼冰茶冇龍眼味同場加映,另一枱高一個grade,肯俾我影相,後期啲肉同我分別唔大,都係樣衰到不得了😑上圖係剛上枱冇掂過嘅肉🙄試伏完畢,$188+10%,共$207結論:有啲野,不可一,不可再隔離枱表示:出銅鑼灣食13x蚊都好食過佢,憑咩賣成二三百蚊🙄
而我食左啲咩?
見到以上兩盤肉,即刻諗起呢個畫面….
節錄自《九品芝麻官》
疑似烏冬,一啲粗一啲幼
飲品,龍眼冰茶冇龍眼味
上圖係剛上枱冇掂過嘅肉🙄
試伏完畢,$188+10%,共$207
結論:有啲野,不可一,不可再