2015-01-19 1120 views
見到好多食評話好快派晒啲籌,前幾個禮拜去到經歷過冇籌,今次早早哋去。去到唔係好知點攞籌,跟住見到有個排隊嘅地方原來係用嚟排隊攞籌架!啱啱嗰派籌機壞咗,所以派籌係手寫籌後補打印籌。裏面有幾張空臺但係因為佢哋有嘢搞緊所以未入得人喎~我攞籌嗰陣係20號,我等咗大約一個鐘就到我(33號),都OK啦。。。等緊冇嘢做就同姆明爸爸媽媽影幅相,入去個shop度行下。入去嗰陣,竟然我哋兩個人比咗張4人臺,太好啦!佢唔迫多臺入嚟,所以唑得好舒服。因為我想食嗰個pancake,所以我哋叫咗個午餐set同埋個pancake,兩個人share。怪在於佢點嘢上先,跟住上主菜、沙律同湯。個肉眼扒都唔錯,幾好食,對我嚟講個主角係pancake。Pancake好鬆化,唔係過份甜,口感OK。座塔裡面有creme brulee, chocolate mousse,同埋好似芒果布甸。Creme brulee最好食。仲有個公仔可以拎返屋企架!我餐飲要咗凍咖啡,唔係太好飲。嗰friend話佢杯latte唔錯。每杯嘢飲嚟嗰陣送返個杯墊㖭架!
裏面有幾張空臺但係因為佢哋有嘢搞緊所以未入得人喎~

2015-01-17
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)