平時食開 Lunch 88 越食越流、今次情人節試吓夜晚火鍋 C 餐放題 $328 ⋯ 情人節仲有九折(即係免左加一)同埋送特別雪糕。估佢唔到六點幾已經八成滿,食完嗰陣時仲 Full house 有人等位!今次叫咗「花雕蜆鮮雞鍋」一坐低好快就上、不過得個咸字 ⋯ 蜆就得四隻 😂 呢個湯底麻麻哋,而且越打越咸所以大家可以試吓其他鍋!出去攞小食 ⋯ 夜晚都係春卷咖喱角麥樂雞、但出現咗生煎包、茶葉蛋同埋好食既蛋餅。而且有我鍾意嘅素鮑片同泰式鳳爪!果然係夜晚貴啲多選擇好多。返到位用 QR code 落其他小食同肉類、講真真係光速送上。每次都唔使等五分鐘已經到 ⋯ 鹽酥雞炸魷魚雞軟骨都 OK、炸花枝丸好一般仲有一個炸蝦卷好似未熟,所以掉咗落去打邊爐。佢啲牛肉都唔錯、海鮮就一般 ⋯ 沙白大大粒但好咸,唔知係咪因為我個湯底咸。蝦有時新鮮有時梅但係可以任叫打和!出面拎返嚟既貢丸或者牛丸或者豬肉丸我都覺得一般般。牛柏葉 牛肚 全部都好 un、仲有一個牛骨髓唔係我杯茶!不過就算 Full house ⋯ 佢啲位都真係好坐冷氣夠凍,最重要係個個員工都好有禮貌好客氣、呢間嘢員工態度好過食物。最後甜品揀左是日精

鮮雞蜆肉鍋

QR  code  落單極速上

炸魷魚必叫

最後甜品揀左是日精選 ⋯ 係韓式魚形三文治、大大件紅豆加雪糕好甜好好味!埋單$328一個人好鬼飽、座位同埋員工我會比一百分 ⋯ 食物就65分、同埋出面嘅糖水得返番薯糖水,我最想食白色西米露又係失左蹤。
紅豆魚形三文治
情人節快樂

2023-02-14
$328 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day