2023-02-05 80 views
喺海之戀商場入面仲有得坐低慢慢飲💗呢間出名7.6特濃豆乳😍仲有無糖選擇🥰健康人士都啱飲😎好少見桃膠豆乳($32)要咗杯熱💕好正啊!豆乳好濃郁!桃膠又足料~有1/3瓶咁多🤩推薦‼️而家呢啲天氣來一碗 薑汁蕃薯小丸子豆花($38) 又係非常合適😌 熱辣辣嘅豆花 甜度適中 仲有薑汁小丸子 夠晒豐富🥳兩嚿番薯都好甜🙈🍠一場嚟到 想試晒所有想飲嘅款😂黑芝麻奶蓋 $42奶蓋嘅芝麻味超濃😳‼️一啜就食到豆乳布丁🤩下面仲有好多煙靭珍珠🥰奶蓋豆豆杯 $42呢個係芝士奶蓋🤩飲落咸香!呢杯除咗有珍珠之外 仲有小丸子🙈煙韌控可以慢慢食😁Ps. 上面介紹嘅四款都唔會好甜!係濃郁嘅味道👍🏻豆乳蛋白質豐富 全部都飽肚感十足‼️嗰兩杯奶蓋就會比較膩🤣但好飲🤤芋泥桃膠小丸子 $45呢個入面係無豆乳‼️😳淨係得芋泥+桃膠+小丸子!本身對佢期望好高 三樣都係我鍾意嘅嘢🤩但食落相對上面幾款 甜度偏高不過呢個組合食完係好滿足嘅😚
喺海之戀商場入面

一場嚟到 想試晒所有想飲嘅款😂