2018-05-22 69 views
同Hubby去商場一邊行街一邊找地方食晚飯,周圍都開始多人,最後見呢間少人D,而且我一直都想試呢間,終於等左大概20分鐘就有位。是晚叫四種食物,全部都唔錯:Seafood salad: 蔬菜比預期少,反而好多海鮮,個汁好特別好味道Garlic Cream Mussels: 個汁好好味,若果青口轉為藍貝,相信更好味Garlic Snowing Pizza: 簡單餡料有菠蘿丶蝦肉及芝士,雖然蝦肉冇味,但菠蘿及芝士配搭得很好,一點也唔膩Panna Cotta: 入會送嘅,絕對唔係送就冇好嘢,唔太甜、又滑又香,要比錢都會叫等位時仲見到有線電視主持人陳小Mark

是晚叫四種食物,全部都唔錯:

等位時仲見到有線電視主持人陳小Mark
2018-05-06
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner