2021-02-09 236 views
終於食到牛大人🥺!原來而家冇bk,2個要walkin,排長龍都要等位,因為真係好想食。荃灣開左分店,即刻仆去食,都等左好耐但都好值。一入去,感覺好似成層都係牛大人,眼見兩個人都有大嘅梳化卡位坐,空間好闊落好舒服。一坐低感覺好乾淨,唔會感到油淋淋,亦都唔覺得太大油煙味!呢度已經加晒分。難得嚟到牛大人,梗係要食過最貴嘅!極上和牛吃到飽$198!見到個價錢都唔係好貴仲要有和牛食!因為佢係牛大人,咁我哋湯底就揀咗同牛有關嘅牛大人紅燒牛骨鍋😍睇吓個湯底真係好多牛骨碎,就咁清飲一啖味道好濃郁好清甜。任食M5和牛肩卷!擺落有牛味嘅湯底到成件事都好牛,牛肩卷好薄切,給埋牛味牛骨湯底,感覺非常香濃,我都冇乜點落醬油。講到嘢飲,出面有勁多自家製嘅茶可以揀,見到真係樣樣都想試性價比極高。另外我哋用QR code點左墨魚滑,好推介!勁重墨魚味又彈牙爽口。食物選擇都好多,仲有好多正宗台式嘅嘢,拎左包台式雞絲面,第一次食感覺幾好味啲面好幼。吸晒啲牛味,都好推介。整體來講性價比好高,下晝打邊爐又平,想食靚牛一定要食牛大人,下次會再嚟!

難得嚟到牛大人,梗係要食過最貴嘅!
極上和牛吃到飽$198!見到個價錢都唔係好貴仲要有和牛食!

睇吓個湯底真係好多牛骨碎,就咁清飲一啖味道好濃郁好清甜。

食物選擇都好多,