2010-10-10
終於一試啦~開左咁耐, 經過咁多次終於一"嚐"心願, keekee!!! comments就聽過好多, 今次換我啦~$28, 細杯+1個topping$32, 大杯+2個toppings我同友人都係貪心o個批, haha, 所以order左後者~~~ 盛惠$32yogurt 冇得揀, 一種走天涯, 即係一種味道, 味蕾得一種刺激 當然其實yogurt o既味道都好正~ 不過人總係貪心o既動物, haha~但我好欣賞佢有好多唔同o既toppings俾人揀, 特別係d 糯米糍, 麥提莎之類, really好新鮮, 另外, 佢d水果類都好得~ 有藍梅、紅梅, lee d全部都係my favourite, yeah!!! 不過下次我反而想試佢d鬆餅多d, 因為佢話每10分鐘就出爐, 好新鮮啊~~~ 而且當日我都試食過一細舊覺得味道好好, 口感好鬆化, 正~~~ 而yogurt就會留待試其他新店再評評評
$28, 細杯+1個topping
$32, 大杯+2個toppings