2021-07-19 330 views
突然有D 掛住日系風格既咖啡店. 就決定落街行個圈睇下有冇機會搵到心頭好.行到近灣仔舊街市個位就會見到一間裝修好日系風格, 純白簡約既咖啡店.咖啡店其實唔大, 但係佢空間感好闊落. 入到去有一種好舒服既感覺.Menu 上面有好多種飲料同埋簡餐選擇, 但係因為已經食左午餐, 所以同老婆二人決定飲杯咖啡休息一下.我地叫左black coffee & 8oz milk coffee. 佢地既house blend 味道較fruity, 加足8oz 牛奶真係夠晒順滑同埋平衡返咖啡平身既酸度.如果想靜靜地飲杯咖啡休息一下, between 係唔錯既選擇.
突然有D 掛住日系風格既咖啡店.
就決定落街行個圈睇下有冇機會搵到心頭好.

2021-07-18