2023-04-23 17 views
打邊爐唔係淨係冬天嘅專利黎架,夏天都可以~ 🤪前排見到辣得棧海鮮火鍋專門店有好多好評,所以我地都決定去試下佢~ 佢地平日都算full,所以記得要預早book 枱啦~😋我地叫咗個精選二人火鍋套餐,入面包括海鮮類、肉類、手工肉丸同蔬菜類,我地特別鍾意佢地嘅海鮮因為全部都好新鮮多汁🥰,就算唔洗加任何調味料都可以試到佢海鮮嘅鮮味~🤩湯底方面我地選擇咗麻辣湯同清湯,麻辣湯我地揀咗中辣,但呢個辣對於我地黎講真係幾辣,因為我地試完個麻辣湯嗰咀就即刻變到紅卜卜咁🤣~ 而清湯都好美味,我地特登order 清湯用黎淥海鮮,咁就可以試到海鮮嘅鮮味啦😍~我地都留意到佢有個新張優惠,只要HK$198 就可以試到象拔蚌刺身,呢個價錢真係超值🤓;佢地嘅象拔蚌刺身好新鮮彈牙,十分美味,食過一次應該會即刻愛上象拔蚌刺身~🥰