經過紅磡,見到呢間餐廳最近係新裝修呀做——🌟紅椒力量🌟新裝修之後燈光明亮光線充足,環境四正整齊,空間同坐位都唔會逼結,我哋想食粉麵,所以就點咗個🌟泰式二人粉麵🌟都幾豐富,兩個人食份量勁充足👍🏻._./ 泰式二人粉麵 /(粉麵x2+特色小食+ 炒蔬菜+飲品x2[特飲+$10])🐖|豬頸肉喇沙河粉|🍜🐂|肥牛喇沙檬粉|🍜粉麵、湯底仲有配菜都係自由選擇,好正,竟然有喇沙湯底,喇沙味濃,偏沙嗲+椰汁味道,唔辣,啲粉麵索埋個喇沙湯底食好惹味。自選嘅配菜(豬頸肉同肥牛)份量多,足夠餸曬成碗麵·🦐|蝦餅|🦐新鮮即炸,熱辣辣上枱,一碟4塊,炸到外表勁卜卜脆,裏面嘅蝦肉勁嫩肉,蝦肉成份適中,好惹味·🥬|咸魚炒通菜|🥬菜類又係可以自由選擇,就連炒法都有得自己揀,好好👍🏻一碟嘅份量仲好多下,好有誠意·💚|珍多冰|💚🖤|涼粉冰|🖤._.
._.
/ 泰式二人粉麵 /
(粉麵x2+特色小食+ 炒蔬菜+飲品x2[特飲+$10])
🐖|豬頸肉喇沙河粉|🍜
🐂|肥牛喇沙檬粉|🍜