2023-07-04 26 views
紅磡好多嘢食係人都知,而講到我最常encore嘅食堂,一定係🔥冒喜🔥小店走中國風style,有涼拌小食同湯粉麵食,經常都人頭湧湧,喺附近住或者返工返學嘅人通常都會買外賣,絕對係紅磡街坊必食嘅小店👅🧧吉祥套餐🧧自選配料6個盛惠$46,超值👍🏻牛肉、豬肉、雞肉、丸、豆腐、蔬菜、菇咩都可以揀,仲可以+$5揀選指定食材,選擇多元化🤟🏻之後就可以揀湯底,有由麻辣湯、酸辣湯、蕃茄湯到清雞湯都一應俱全,小小舖頭都提供咁多個湯底,真係有誠意✨最後就係揀主食,+$5可配主食一份,有蕃薯粉、土豆粉、米線、火鍋麵、白飯,今次我就食火鍋麵,外賣仲會幫你將湯底同麵分開放,咁就唔會整到啲面淋pat pat👏🏼

🧧吉祥套餐🧧
自選配料6個盛惠$46,超值👍🏻