2017-06-17 149 views
今日同朋友幾個人,收工約食飯,咁岩大家都好肚餓,咁就揀左呢間火鍋放題,唔怕食唔飽啦😂餐廳附近交通都算方便,好似搵到,所以平日夜晚都唔少人架,好彩都唔洗等好耐,入到去拿拿聲揀左湯底先,叫左蕃茄湯,酸酸甜甜又清清地,夠曬開胃!食物方面,真係有surprise!! 本身以為都係普通火鍋,來來去去都係嗰啲,點知都幾多野食,壽司甜品,連熟食都應有盡有,啲壽司都好新鮮,估唔到連火炙壽司都有,中華沙律同胡麻醬撈烏冬簡直係我最愛,好彩佢地都會不停refill !!!火鍋我地叫左和牛放題,啲肉新鮮不特止,仲要好高質,食落好有牛味,不止肉架,其他食物好似丸類都好岀色,芝心蟹籽丸啦,芝心魚腐啦,依家諗翻都留口水!講完食物就講野飲啦,除左下面既汽水咖啡任飲之外,唔可以唔提佢地啤酒任飲,雖然唔係免費,但都係每人加$38就可以任飲,算係幾抵,飲一杯都$28,咁不如加多$10,飲多幾杯回本!

2017-06-12
Type of Meal