⭐️約埋三五知己聚一聚的好地方😝 ballballkakaLevel 42023-10-1829 views Follow 💭呢間餐廳真係好適合d 想同朋友仔一齊有個地方玩下boardgame 吹下水catch up 下既朋友😗老闆個人好fun~ 又無限我地時間食野,食食下玩玩下d 時間真係好快過~ 大家記得去之前打電話同老細book 檯,就唔驚無位坐啦😝 🌸卡邦尼煙三文魚(意粉)卡邦尼煙三文魚 老闆放三文魚既份量真係好佛心😝一份意粉配左超級多三文魚!意粉好creamy!推薦~ 🌸韓式牛肋條(螺絲粉)牛肋條螺絲粉 呢個螺絲粉都係,牛肋條份量好佛心!味道同份量都好夠😉 🌸瑞士雞翼瑞士雞翼 呢個真心係今日mvp!個汁係老闆用冰糖熬製!超級入味!入味得黎雞翼keep 到嫩滑既口感!我真心覺得係必食之選 🌸 士多啤梨 x 香蕉 特飲特飲 杯野飲完全飲得出有用新鮮水果打出黎既味道👅 好飲! 🌸 士多啤梨x 火龍果 特飲 用左紅肉火龍果,顏色豐富又健康😉推薦! The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare⭐️約埋三五知己聚一聚的好地方😝 AnyMomentCafé https://s.openrice.com/QrKT0U89D00Report Post Ratings5Taste5Decor5Service4Hygiene5ValueRecommended Dishes特飲瑞士雞翼牛肋條螺絲粉卡邦尼煙三文魚Dining MethodDine In