2011-07-22 23 views
星期二係我同女友既紀念日,我女友特別簡左呢間店慶祝一下,個場幾靚,擺酒應該唔錯,d小二都好有禮貌,而且會自動幫我地追菜,抵讚揚!我地買左團購餐,即係每位$138果隻,都幾多款野食,有以下:蜜餞鮑魚:都ok,都算入味雖然唔太大隻,但呢個價錢係合理既.龍蝦沙律 : 幾好呀,好足料,但係d龍蝦冇乜味鵝片雜錦:必食,佢d鹵味係不錯的.瑤柱羹 :好好味,好足料,堅好飲.珍菌焗大蝦 : 都幾大隻,不過一人得一隻,如果可以多一隻就好了. 隻蝦都算爽口彈牙,不錯.芝士焗帶子:呢個就一般了,芝士同帶子都冇咩味...雪蚌雜菜煲菜勁多,好足料,d湯好好飲,必叫啦.魚腐浸時疏 : 又係勁多菜,如果你鐘意食菜一定會鐘意,見到己開心.魚蛋河:都算ok,雖然個胃已接近爆了,冇咩位,但都食曬.薑米蛋白炒飯 : d薹味超勁,聞到都驚......白芝麻慕絲:超勁芝麻味,而且好細滑,不錯.講真佢每碟既份量唔係太多,但你食完會超飽,每人數138+25茶錢,都算抵食啦,我女友今次冇簡錯,好好呀.有機會會再來.
星期二係我同女友既紀念日,我女友特別簡左呢間店慶祝一下,
個場幾靚,擺酒應該唔錯,d小二都好有禮貌,而且會自動幫我地
追菜,抵讚揚!

龍蝦沙律 : 幾好呀,好足料,但係d龍蝦冇乜味

鵝片雜錦:必食,佢d鹵味係不錯的.

瑤柱羹 :好好味,好足料,堅好飲.

隻蝦都算爽口彈牙,不錯.

芝士焗帶子:呢個就一般了,芝士同帶子都冇咩味...

雪蚌雜菜煲
菜勁多,好足料,d湯好好飲,必叫啦.

魚蛋河:都算ok,雖然個胃已接近爆了,冇咩位,但都食曬.

薑米蛋白炒飯 : d薹味超勁,聞到都驚......

白芝麻慕絲:超勁芝麻味,而且好細滑,不錯.

算抵食啦,我女友今次冇簡錯,好好呀.有機會會再來.