2015-10-02 771 views
食完晚飯同女朋友食甜品, 一向知道呢度有幾間甜品舖, 但就未試過, 今次試下Joyful Dessert House,我女朋友點左芒果拿破倫, 我自己一向對拿破倫無乜興趣, 只食左一啖, 覺得好鬆脆, 加埋香甜既芒果, FIT晒,有少少改變左我對拿破倫既睇法=0=我自己就點左士多啤梨窩夫, 窩夫我諗係自家制的, 暖暖地又夠軟熟, 加埋草莓醬, 甜而不膩, 我會連埋雪糕一齊食, 一凍一熱感覺一流, 唯一美中不足, 士多啤梨好少無乜味.. 但整體都係一流..餐廳環境都唔錯, 職員有禮貌, 有機會會再番黎試埋其他招牌菜..
有少少改變左我對拿破倫既睇法=0=
芒果拿破倫
士多啤梨窩夫
2015-09-30
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$60 (Last Night Supper)
  • 士多啤利窩夫